top of page
  • Skribentens bildSalah Haghgo

"Vi skriver det dagliga manuset som förstärker vår tro"Vi skriver det dagliga manuset som förstärker vår tro, ramar in varje situation, formar vårt tänkesätt, profilerar folket och målar den miljöduk som vi arbetar i. Spelfilmen som vi spelar i är vårt manus som visas på den stora skärmen av våra liv."


Många av oss förstår aldrig vår fulla potential. Vi formas av tron ​​hos dem som har hjälpt oss att växa fram från barndomen till vuxenlivet, och det är helt normalt att anta mycket av manuskript förmågan hos dem som vi påverkades mest av. När våra förvärvade övertygelser blir vårt vardagliga beteende, kommer vi vidare att memorera ett sätt att vara och förankra en konsekvent uppsättning vanor. Med tanke på denna upprepning under tjugo till trettio år kan vi se ett gap uppstå mellan vem vi är och vem vi slutar vara.


Den goda nyheten här är att vi kan ändra manuset och skriva om vår framtid. Det första steget är medvetenhet., Den mekanism som kan leda oss till en ny destination. Systemet som fick dig hit - kan ta dig dit. Som att hälla ingredienser i en mixer handlar det helt enkelt om att vara medveten om vad du lägger i mixern. Vi får ut vad vi lägger in. Tänk på vad du tänker på, välj dina ord noga och tala om möjligheten, se kritik som en "att göra" -lista för tillväxt, fokusera på vad du vill, ge människor det du söker, öva tacksamhet och be om hjälp.


Slutligen, hedra ditt ord. En spelväxlare i livets spel är när vi tränar oss att göra exakt vad det är som vi säger att vi kommer att göra. Om du först och främst uppfyller detta åtagande mot dig själv kanske ditt liv aldrig blir detsamma.


När saker inte fungerar som du vill eller önskar?

FRÅGAR DIG SJÄLV

Ok! Vad har jag lagt nu i mitt "livsmixer" ?
Comments


bottom of page