top of page

Mer om mig

Jag vet hur det känns att befinna sig mitt i en kris som verkar omöjlig att ta sig ur. Tidigt i livet utsattes jag för krig, tortyr och flykt.

 

Jag kom till Sverige från Kurdistan-Iran 1993 och bar krigsupplevelserna med mig – av en arbetsolycka incident som utlöste tidigare trauma erfarenheter lede till att utvecklade PTSD, komplex PTSD, och blev tillfälligt förlamad i båda fötterna.

 

Jag har gjort en resa från nyanländ toalettstädare till ägare och VD för flera olika bolag, bland annat för ett internationellt telekommunikationsbolag med över 150 anställda. Från dödlig cancer besked till frisk och mer levande än någonsin, och från förlamade fötter till att dagligen springa fem kilometer. Och från att förlora talförmågan blev (stum) till att stå på scenen och föreläsa.

Sedan 12 år tillbaka jag hjälper individer, org och ledning, HR chefer med att förebygga och hantera kriser till ett bättre livskvalitet med ett hållbart och produktiv arbetsliv. Föreläsningarna syftar till att öppna upp för nya tankesätt och perspektiv, att förmedla en mer tillits- och kärleksfull attityd till livet och varandra samt att skapa miljöer som tar fram det bästa i varje individ. 

Salah Haghgo
dan-schiumarini-dcL8ESbsGis-unsplash copy.jpg

Vårt uppdrag är att stärka er

12 ÅR

Erfarenhet

150 St

VD & Ledare för

400

Antal uppdrag

4,9

Kundnöjdhet

Gör dig redo att leva ditt liv till fullo. Jag vill förser dig med de verktyg du behöver för att utmana din självbild. På så vis gör du utrymme för de positiva förändringar som är nödvändiga för att morgondagen ska bli bättre än gårdagen. Med ett nytt tillvägagångssätt för varje ny publik i kombination med snillrik vägledning och smittande entusiasm garanterar jag att göra ett bestående intryck. Skulle du bli missnöjd så får du pengarna tillbaka. 

Förmånen att få jobba med följande organisationer

sveriges kommuner landsting.png
Lundsuniversitet.png
framtidsverket.png
amnesty svartvit.png
Arbetsförmedlingens-logotyp.png
röda korset.png
kristianstad kommun.png
expomedica.png
karlskrona.png
försäkringskassan.png
publicspeakers.png
landstinget blekinge.png
länstyrelsen svartvit.png
psykisk ohälsa.png
bottom of page